Школа по мери детета

 

Архиве

Ближи се крај школске године, па се самим тим финализирају и сви започети пројекти. Годишњим планом рада Школе предвиђено је да се током јуна месеца све школе учеснице пројекта „Даљине раздељују, минијатуре спајају”  састану и споје своје завршне радове. 

Наша школа била је домаћин сусрета колега и ђака следећих школа:  „Др Бошко Вребалов“Меленци, „Јан Чајак“ Бачки Петровац, „Доситеј Обрадовић“ Пландиште, Светозар Марковић –Тоза“ Елемир , „Алекса Шантић” Калуђерица- Београд, „Дуле Караклајић” Лазаревац, и „Скадарлија” Београд.

Потрудили смо се да на најбољи могући начин представимо гостима део онога што радимо. Ученици 2-4, 2-2, 4-1 и 4-3 са учитељицама Сњежаном, Тањом, Наташом и учитељем Младеном, су певали, играли, свирали… Приказан је и филм о школи. Наши гости били су врло учтиви и фини. Након предстваљања учесника и школе домаћина, уследила је заједничка радионица у којој су учествовала одељења 1-4, 2-1 и 2-3. За то време проф. ликовног Душица Рађеновић спојила је све минијатуре у велики завршни рад. Крај дружења искористили смо за размену искустава и даље планове уз освежење. Госте је поздравио и директор школе, коме се овом приликом захваљујемо на помоћи приликом реализације читавог пројекта. Такође, захваљујемо свим ученицима и родитељима који су помогли нашу акцију.

Више фотографија на
https://www.facebook.com/os.miloje.vasic/photos/?tab=album&album_id=1044553478970106

 

Print Friendly, PDF & Email