Ученик генерације

Школска 2018/19. година

Исидора Ђорђевић

Исидора Ђорђевић

Ученица Исидора Ђорђевић завршила је основно образовање 31. маја 2019. у нашој школи. У току свог осмогодишњег школовања постигла је одличан успех са просеком 5,00. У току протеклих осам година истицала се примерним понашањем, вредним и марљивим радом и веома коректним односом према другарима из одељења. Прави је пример лепо васпитаног и културног детета. Поред редовне наставе учествовала је на многим конкурсима, приредбама, смотрама, такмичењима,  и разним школским и ваншколским акцијама и активностима. Треба истаћи неке од њих: 1. место на Републичком такмичењу оркестара током  четири школске године, 1. место на такмичењу за најбољи школски видео из области саобраћаја, 1. место на градском  такмичењу из руског језика, 3. место на  Ребупличком конкурсу „Шантићево перо„, похвала за учешће на конкурсу ‚‚La main la pate” Francuskog kulturnog centra…

Исидора је од 2015. године полазник Удружења за неговање уметничке и традиционалне музике „Акрод” у оквиру којег је показала изузетан успех и висок ниво музичких знања и вештина. Омиљена је међу својим вршацима као праведан и добар друг.

Душица Ивановић, разредни старешина
Милена Алексић, учитељица

 

Школска 2017/18. година

Александра Станојевић

Александра Станојевић VIII-2

Александра Станојевић, ученик генерације 2017/18. године, од самог почетка свог школовања, истицала се својим вредним и марљивим радом, примерним понашањем и жељом за стицањем знања и умећа.

Као ученица млађих разреда истицала се амбицијом и такмичарским духом, а запажене резултате остварује и у вишим разредима из српског језика, математике, биологије и немачког језика. Активно је учествовала на популарисању такмичења ЧиталићиКликераши и остварила врхунске резултате.

Запажено је и њено ангажовање и учествовање у многим школским приредбама и манифестацијама, као и учешће у   пројектима школе.

Александру, осим културног и примерног понашања, карактерише марљивост, темељитост, жеља да помогне својим вршњацима уз осмех. Одликује је емоционална енергичност и самоувереност, способност расуђивања на вишем нивоу и отвореност духа исказана кроз сарадњу са вршњацима и одраслима.

Одличан је лидер,  прави узор својим вршњацима, али свакако и одличан члан тима у коме поштује све остале чланове. Омиљена је међу својим вршњацима као праведан и добар друг.

Одељењски старешина VIII-2
Јасмина Даничић

Школска 2016/17. година

Сарa Гојковић

Сара Гојковић

Ученик генерације наше школe  у школској 2016/2017. години   је,  ученица одељења VIII-1, Сара Гојковић.

У  свом досадашњем школовању, Сара је остварила одличан успех са просечном оценом 5,00. Сара је ученица за пример својој генерацији, борац, добар друг, спремна да помогне, активна у ученичким организацијама, школским манифестацијама и приредбама. Радо је учествовала у многим  хуманитарним акцијама.

Као ученик наше школе  Сара је са пуно жара, ентузијазма и знања учествовала у многим такмичењима о чему сведоче дипломе које је освојила. Трудила се увек пуним срцем да име наше школе представи на најбољи могући начин.

Надам се да ће Сара имати пуно среће и задовољства у даљем животу и раду и да ће се сећати по добрим и лепим стварима своје основне школе, наставника  и запослених.

Одељењски старешина VIII-1
Ана Вукашиновић

 

Школска 2015/16. година

Николина Митов

Николина Митов

Николина је била ученик за пример својој генерацији. Одмерена, тиха и скромна, али увек спремна да помогне другима. Била је активна у ученичким организацијама и одличан ученик. Подједнако је волела све предмете, али jе испољавала нарочиту склоност ка језицима и математици, па је на такмичењима из тих предмета достигла највећи ниво –републички. Николина је, сигуран сам, један од оних ученика чијим успесима ћемо се поносити и убудуће. Иако на први поглед неупадљива, успела је да свој драги лик наметне, како ученицима из своје генерације, тако и многим ученицима млађим од ње.

Николина, пуно среће у будућем школовању!

Одељенски старешина Миљан Ранитовић

 

Школска 2014/15. година

Филип Мрдак

filip mrdak
Филип Мрдак

На основу постигнутог одличног успеха са просеком 5,00 у току осмогодишњег школовања, примереног владања и остварених  изванредних резултата на такмичењима на којима је на најбољи начин и најбољем светлу представљао нашу школу за ђака генерације ОШ „Милоје Васић” за школску 2014/2015. годину изабран је ученик Филип Мрдак.

Ученици попут Филипа Мрдака занимању наставника дају пун смисао, а одељењском старешини и посебан осећај поноса. Стога ми је задовољство што је у озбиљној конкуренцији изабран за ђака генерације школске 2014/2015. године.

Филипа одликују културно и примерено понашања, марљивост, темељитост, интелигенција, жеља да помогне својим вршњацима. У исту личност смештени су благост и ненаметљивост. Код другова и наставника изазива симпатије и осећај посвећеног сарадника, али и одговорног лидера.

Велики број диплома из различитих области сведочи о вишестраности и универзалности његове личности.

одељењски старешина
Мирослав Бундало

 

 

Школска 2013/14. година

Дијана
Дијана Јовановић

 Дијана Јовановић

Основно образовање у нашој школи Дијана је завршила 30. маја 2014. године. Од самог почетка свог школовања, истицала се својим вредним и марљивим радом, примерним понашањем и жељом за стицањем знања и умећа. Дијану, осим културног и примерног понашања, карактерише марљивост, темељитост, оптимизам и жеља да помогне својим вршњацима уз осмех. Одликује је емоционална стабилност и зрелост, креативност, посебнa ведринa и енергијa којом је допринелa да уживамо заједно у школским данима. Креативна, комуникативна и широког степена интересовања. Одличан је лидер,  прави узор својим вршњацима, али свакако и одличан члан тима у коме поштује све остале чланове. Омиљена је међу својим вршњацима као праведан и добар друг.

Разредни старешина Јулка Симовић

 

 

 

Школска 2012/13. година

Богдан Момчиловић

Богдан Момчиловић, ученик генерације 2012/13. годинине
Богдан Момчиловић

Задовољство ми је што je  Богдана Момчиловић  ђак генерације  2012/2013.г. ОШ „Милоје Васић“. Богдана сам упознала на почетку његовог V разреда, када сам постала одељенски старешина одељења V-7, ОШ “Алекса Шантић”. Учитељица Љиљана Лукић ме је упознала са ученицима са којима је провела  4 успешне године, образујући их и делећи са њима добро и зло, неуспехе и успехе. Од раније су ми били познати успеси које је Богдан постизао на такмичењима из математике као ученик млађих разреда. Међутим његов таленат није везан само за математику, већ је касније запажене резултате остваривао у вишим разредима и из српског језика, физике, хемије, кошарке, малог фудбала, атлетике. Активно је учествовао на популарисању математике на нивоу целе земље у математичком такмичењу Мислиша. Запажено је и његово ангажовање и учествовање у многим школским приредбама и манифестацијама. Богдана, осим културног и примереног понашања, карактерише марљивост, темељитост, жеља да помогне својим вршњацима. Одличан је лидер,  прави узор својим вршњацима али свакако и одличан члан тима у коме поштује све  остале чланове. Омиљен је међу својим вршњацима и цењен као праведан друг, искрен пријатељ. Наставници ће га памтити по оптимизму, креативности, посебној ведрини и енергији којом је допринео да уживамо заједно у школским данима.

Разредни старешина VIII-1
Ана Вукашиновић

 

 

 Школска 2011/12. година

Никола Тепић 8/2

Никола Тепић

Поред тога што је одличан и примеран ученик, активно је учествовао и у ваннаставним активностима. Показао се као сјајан пријатељ који је увек спреман да помогне, као вредан, радан и талентован. Освојио је висока места на општинским, градским и републичким такмичењима, а један од нај бољих резултата је 1. место на републичком такмичењу из животне средине у 8. и 3. место на републичком такмичењу у 7. разреду. Био је председник ђачког парламента наше школе и члан репрезентације у спортском плесу чиме се и данас бави. Николи Тепићу овим путем желимо успешан наставак школовања и срећу у животу.  

 

 

 

 

 

Школска 2010/11. година

Александар Златковић

Александар Златковић