Школа по мери детета

 

Архиве

Екскурзија ученика седмог разреда изведена је 27. и 28. априла.   Првог дана посетили смо: манастир Хопово, Сремске Карловце, Нови Сад, а  одсели смо у Суботици, у хотелу „Патриа“.

Ученици су на сваком стајалишту имали време за слободне активности и обиласке. У Сремским Карловцима посетили смо Патријаршијски двор и Саборну цркву.

У Новом Саду обишли смо Петроварадинску тврђаву, Градску кућу, катедралу и централни трг Новог Сада. Након обиласка Новог Сада наставили смо пут ка хотелу „Патриа“ у Суботици. У хотел смо стигли предвече и сместили се у собе. После вечере спремали смо се за дискотеку која се налазила ван хотела. У дискотеци су деца уживала у музици и дивној атмосфери, а у хотел смо се вратили након поноћи.

Другог дана обилазили смо Суботицу. Обишли смо Народну скупштину, а преко пута ње налазила се прелепа фонтана. У близини налазило се и Народно позориште и велики број продавница, ресторана, кафића и тезги на којима су грађани продавали разне слаткише, цвеће…

Након ручка, кренули смо ка Палићу. Обишли смо золошки врт и Палићко језеро. У золошком врту видели смо разне животиње. Након кратке паузе  на језеру наставили смо пут ка Београду. У Београд стигли смо у вечерњим часовима и са још једном лепом успоменом коју ћемо памтити до краја живота.

Захваљујемо се нашим разредним старешинама Мирку Шешлаку, Јасмини Даничић и  Јулки Симовић, као и туристичкој агенцији „Октопод” на одличној организацији.

Александра, Катарина и Драгана VII-2

Print Friendly, PDF & Email