Школа по мери детета

 

Архиве
Превентивне активности за спречавање ширења инфекције
- Редовно прање руку, након употребе тоалета, пре и после одмора, пре и након узимања хране..
- Не додиривати очи, уста и нос неопраним рукама,
- Не размењивати храну и не користити исте чаше и флашице за воду,
- Употребљене папирне марамице и убрусе редовно одлагати у корпе за отпатке,
- Коришћење гелова за суво прање руку када није могуће опрати руке сапуном,
- Одложити прославе и дружења,
- Редовно одржавање личне хигијене.

Студио Б и УШЋЕ Шопинг Центер покренули су конкурс за најбоље приче матураната на тему „Мојих четрнаест година у Београду“, односно „Мојих осамнаест година у Београду“. Приче ће бити представљане у оквиру акције „Студио Б матурант у УШЋУ“, која ће трајати до 27. априла када ће бити проглашене најлепше приче у четири категорије.

Аутори прича, ученик и ученица осмог разреда, односно ученик и ученица четвртог разреда средње школе, биће награђени гардеробом за матурско вече коју обезбеђују партнери УШЋЕ Схоппинг Центра.

stbmaturantStrana2Акција градске телевизије Студио Б и УШЋЕ Шопинг Центра има за циљ да подстакне креативност матураната основних и средњих београдских школа у писаном изражавању, као и да их обрадује одевном комбинацијом за тако важан догађај у животу сваког тинејџера. Како је данашњој омладини веома важан препознатљив стил, партнери у овој акцији обезбедили су матурантима оригиналне комбинације за матурско вече како би тај посебан дан у животу младих особа учинили још лепшим и занимљивијим.

Позивамо матуранте основних и средњих школа да нам шаљу приче о одрастању у Београду. Ауторима најбољих радова поклањамо гардеробу за матурско вече. Своје радове шаљите до 20. априла на е-маил maturant@studiob.rs или поштом на адесу Студио Б, Масарикова 5, са назнаком МАТУРАНТ.

Нека вас љубав према Београду учини најлепшима на матурској вечери.

вашpotpisSTB