Школа по мери детета

 

Архиве
Превентивне активности за спречавање ширења инфекције
- Редовно прање руку, након употребе тоалета, пре и после одмора, пре и након узимања хране..
- Не додиривати очи, уста и нос неопраним рукама,
- Не размењивати храну и не користити исте чаше и флашице за воду,
- Употребљене папирне марамице и убрусе редовно одлагати у корпе за отпатке,
- Коришћење гелова за суво прање руку када није могуће опрати руке сапуном,
- Одложити прославе и дружења,
- Редовно одржавање личне хигијене.

Међународни фестивал зелене културе „Green fest” је јединствени догађај у југоисточној Европи који кроз ревијалне и такмичарске филмове, изложбе фотографија, зелених иновативних производа и технологија, иницијативе, креативне радионице, дебате, предавања, и још много интересантних садржаја, покреће зелени талас добрих промена у друштву.

Фестивал je одржан од 29. до 31. октобра, у Дому омладине Београда, а посетиоци су ове године имали прилику да присуствују изузетно занимљивим предавањима и панел дискусијама, погледају филмове који учествују у такмичарском програму, али и ревијалне филмове од којих се чак 7 премијерно приказује у Србији.

Међу посетиоцима у петак 31.10.2014. били су и ученици 4-4 који су присуствовали са учитељицом радионици „ Здравље на уста улази“ где су се упознали са водећим начелима здраве исхране и ГМО компанијама. Уследила је и пројекција филма „Већи од живота“ о пренасељености великих светских градова. Пут до Дома Омладине искористили смо и за још једно упознавање са знаменитостима града у којем живимо а послали смо и радове за Фестивал науке и научили како се шаље пошиљка у пошти.

 

Print Friendly, PDF & Email