Школа по мери детета

 

Архиве
Превентивне активности за спречавање ширења инфекције
- Редовно прање руку, након употребе тоалета, пре и после одмора, пре и након узимања хране..
- Не додиривати очи, уста и нос неопраним рукама,
- Не размењивати храну и не користити исте чаше и флашице за воду,
- Употребљене папирне марамице и убрусе редовно одлагати у корпе за отпатке,
- Коришћење гелова за суво прање руку када није могуће опрати руке сапуном,
- Одложити прославе и дружења,
- Редовно одржавање личне хигијене.
УПИС ДЕЦЕ У ПРВИ РАЗРЕД  за школску 2020/2021. годину

УПИС ДЕЦЕ У ПРВИ РАЗРЕД  за школску 2020/21. годину почиње  01. априла.2020. године

У ПРВИ РАЗРЕД уписују се деца рођена ОД 1. МАРТА 2013. ДО 1. МАРТА 2014. ГОДИНЕ  

Према допису Министарства просвете, науке и технолошког развоја број: 610-00-00297/2020-07 од 30.03.2020. године упис деце у први разред врши се електронским путем. (преузми допис)

Родитељу/другом законском заступнику деце која су стасала за упис у први разред основне школе за школску 2020/2021. годину од 1.04.2020. године биће омогућено да електронским путем искажу интересовање за упис детета у одређену основну школу на територији Републике Србије преко Портала еУправа.

Родитељима који су преко ове услуге исказали интересовање, биће накнадно достављено обавештење о даљем поступку уписа деце у први разред основне школе.

директор школе, Небојша Трифић с.р.

Међународни фестивал зелене културе „Green fest” је јединствени догађај у југоисточној Европи који кроз ревијалне и такмичарске филмове, изложбе фотографија, зелених иновативних производа и технологија, иницијативе, креативне радионице, дебате, предавања, и још много интересантних садржаја, покреће зелени талас добрих промена у друштву.

Фестивал je одржан од 29. до 31. октобра, у Дому омладине Београда, а посетиоци су ове године имали прилику да присуствују изузетно занимљивим предавањима и панел дискусијама, погледају филмове који учествују у такмичарском програму, али и ревијалне филмове од којих се чак 7 премијерно приказује у Србији.

Међу посетиоцима у петак 31.10.2014. били су и ученици 4-4 који су присуствовали са учитељицом радионици „ Здравље на уста улази“ где су се упознали са водећим начелима здраве исхране и ГМО компанијама. Уследила је и пројекција филма „Већи од живота“ о пренасељености великих светских градова. Пут до Дома Омладине искористили смо и за још једно упознавање са знаменитостима града у којем живимо а послали смо и радове за Фестивал науке и научили како се шаље пошиљка у пошти.

 

Print Friendly, PDF & Email