ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ И УЧЕНИКЕ ОД 5. ДО 8. РАЗРЕДА

Поштовани родитељи и ученици,

У складу са Стручним упутством кризног штаба и Министарства просвете,  ОШ“Милоје Васић“ од 1. септембра 2020. године организује похађање наставе за ученике од 5-8. разреда по следећем моделу:

Ученици од 5. до 8. разреда ће похађати наставу по комбинованом моделу.

Ученици ће се у оквиру одељења делити на групе А и Б (тачну поделу ученика на групе сваки ученик ће добити од свог одељењског старешине до 28.8.2020.год.).

 Часови трају по 30 минута.

Настава за ученике од 5. до 8. разреда  почиње у 13:00ч.

У првој наставној седмици:

– група А долази на наставу у ПОНЕДЕЉАК, СРЕДУ И ПЕТАК.

– група Б долази на нставу у УТОРАК И ЧЕТВРТАК

 

У другој наставној седмици група А долази на наставу у уторак и четвртак, а група Б у понедељак, среду и петак. (смењивање дана долазака група на наставу  је седмично).

Напомињемо да су ученици су у обавези да  прате наставу онлајн по распореду и упутствима предметних наставника оних дана када њихова група не иде у школу.

Ученици који су се из одређених разлога изјаснили искључиво за онлајн наставу добиће упутства од одељењских старешина и предметних наставника.

***За родитеље  ученика 5. разреда биће организован први сусрет са одељењским старешинама 31. августа 2020. Тачно време и распоред одржавања тих састанака биће истакнуто у петак, 28. августа на огласној табли и сајту школе.

ВАЖНО! УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЉИ СУ У ОБАВЕЗИ ДА НОСЕ МАСКЕ ПРИ ДОЛАСКУ У ШКОЛУ. Даља упутства о мерама безбедности ученици ће добити од својих одељењских старешина.

Директор школе

Небојша Трифић

преузми