Школа по мери детета

 

Архиве

У Белекспоцентру 26. и 27. фебруара 2016. године одржан је догађај посвећен употреби информационо-комуникационих технологија (ИКТ) у образовању „Нове технологије у образовању 2016”, коме су присуствовали учитељи и наставници наше школе.  Циљ  догађаја је да се пружи подршка установама и организацијама које се баве образовањем,  да постану иновативније, да осавремене процес  учења и на што бољи начин искористе могућности које нове технологије пружају.

Током овог дводневног догађаја имали смо прилику да присуствујемо многим  корисним предавањима  регионалних и светских предавача, као и да научимо како да користимо апликације које ће и ђацима и наставницима поједноставити учење и учинити га занимљивијим.

На сајмском делу догађаја су учествовале многе престижне компаније, међу којима је била и ОRACLE  академија (Oracle Academy), која већ другу годину успешно сарађује са нашом школом . Као члан ове светске академије, школа је омогућила ученицима да направе прве кораке у стицању вештина програмирања и обезбедила им рад са сертификованим наставницима.   

Детаљнијеј о „Новим технологијама у образовању 2016” http://www.britishcouncil.rs/new-technologies.

Print Friendly, PDF & Email