Исидора Ђорђевић 8/4 – ученик генерације 2018/19.

На основу Правилника о утврђивању титуле Ученика генрације, формирана комисија прогласила је ученицу одељења 8/4, Исидору Ђорђевић за  Ученика генерације школске 2018/19. године. 

Ученица Исидора Ђорђевић завршила је основно образовање 31. маја 2019. у нашој школи. У току свог осмогодишњег школовања постигла је одличан успех са просеком 5,00. У току протеклих осам година истицала се примерним понашањем, вредним и марљивим радом и веома коректним односом према другарима из одељења. Прави је пример лепо васпитаног и културног детета. Поред редовне наставе учествовала је на многим конкурсима, приредбама, смотрама, такмичењима,  и разним школским и ваншколским акцијама и активностима. Треба истаћи неке од њих: 1. место на Републичком такмичењу оркестара током  четири школске године, 1. место на такмичењу за најбољи школски видео из области саобраћаја, 1. место на градском  такмичењу из руског језика, 3. место на  Ребупличком конкурсу „Шантићево перо„, похвала за учешће на конкурсу ‚‚La main la pate“ Francuskog kulturnog centra…

Исидора је од 2015. године полазник Удружења за неговање уметничке и традиционалне музике „Акрод“ у оквиру којег је показала изузетан успех и висок ниво музичких знања и вештина. Омиљена је међу својим вршацима као праведан и добар друг.

Веома смо почаствоване што смо имале прилику да напишемо речи похвале.
Душица Ивановић, разредни старешина
Милена Алексић, учитељица