Школа по мери детета

 

Архиве

Међународни фестивал зелене културе „Green fest“ је успостављен 2010. године као јединствен и препознатљив догађај са сопственим идентитетом, стимулише сарадњу културе и уметности са животном средином и одрживим развојем, привлачећи велики број учесника и посетилаца из Београда, Србије, региона југоисточне Европе и целог света. Фестивал се реализује у складу са светским стандардима манифестација оваквог типа, који гарантују висок организациони квалитет, значајну посећеност и присуство у медијима.

Green fest  је инклузивна манифестација посвећена екологији и заштити животне средине, која кроз филмске, образовне, изложбене и активистичке програме подстиче културу живљења у складу са зеленим вредностима. 

Oве године организован је и Конкурс за најбоље аматерско кратко филмско остварење. Ученици одељења 1-4 и 5-4, уз малу помоћ учитељице Милене Алексић и проф. биологије Миљана Ранитовића, снимили су кратке филмове којима су аплицирали. Ученици ће посетити Фестивал 18.11.2015. године и учествовати у радионицама.

 

Print Friendly, PDF & Email