Школа по мери детета

 

Архиве
Превентивне активности за спречавање ширења инфекције
- Редовно прање руку, након употребе тоалета, пре и после одмора, пре и након узимања хране..
- Не додиривати очи, уста и нос неопраним рукама,
- Не размењивати храну и не користити исте чаше и флашице за воду,
- Употребљене папирне марамице и убрусе редовно одлагати у корпе за отпатке,
- Коришћење гелова за суво прање руку када није могуће опрати руке сапуном,
- Одложити прославе и дружења,
- Редовно одржавање личне хигијене.

Ђак генерације 2011/2012 наше школе био је ученик Никола Тепић. Сви су имали речи хвале за њега- од учитељице, преко свих предметних наставника, комшилука… Истицао се у свим природним наукама и освајао многа места на такмичењима током похађања наше школе. Свој рад и труд показивао је и у спортским надметањима и професионално се бавио плесом. 

Поводом малог јубилеја, пет година рада наше школе, снимљен је и филм у којем почасно место заузимају ђаци генерације. У једном његовом сегменту у разговору са Николом, напоменуто је да међу будућим приоритетима издваја учешће на Олимпијади младих научника у иностранству.

bg-NAUCNIK-2_620x0Никола Тепић, као и увек, одржао је обећање и пре неколико дана вратио се из Турске окићен медаљом. После напорног рада уз менторство професора Треће београдске гимназије и Факултета за физичку хемију засијао је на другом месту. У веома жестокој конкуренцији 140 пројеката из 28 држава представио је школу, професоре и Србију! 

Инспирација за пројекат и научно истраживање било му је окружење у коме одраста. Надамо се да ће Николин успех послужити као пример другим младим талентима.  

Честитамо овом приликом  и веома смо поносни на њега!  Његове успехе и тријумфе пратићемо у будућности.