Школа по мери детета

 

Архиве
Превентивне активности за спречавање ширења инфекције
- Редовно прање руку, након употребе тоалета, пре и после одмора, пре и након узимања хране..
- Не додиривати очи, уста и нос неопраним рукама,
- Не размењивати храну и не користити исте чаше и флашице за воду,
- Употребљене папирне марамице и убрусе редовно одлагати у корпе за отпатке,
- Коришћење гелова за суво прање руку када није могуће опрати руке сапуном,
- Одложити прославе и дружења,
- Редовно одржавање личне хигијене.

ДЕЧЈА НЕДЕЉА 2015. затворена је заједничким доручком ученика млађих разреда. Деца су заједно са родитељима припремила бројне специјалитете користећи здраве састојке. Ученичке трпезе обиловале су воћем, поврћем и  специјалитетима од интегралног и хељдиног брашна.  Одељење 2-1 одлучило се да за ову прилику направи „ЂУС БАР“ у коме су служени напици од цеђеног воћа и поврћа. Ако сте били расположени за неки воћни куп, за ту врсту здравих посластица побринули су се ученици 4-3. Захваљујемо се свим родитељима који су подржали иницијативу и одазвали се акцији.