Школа по мери детета

 

Архиве
Превентивне активности за спречавање ширења инфекције
- Редовно прање руку, након употребе тоалета, пре и после одмора, пре и након узимања хране..
- Не додиривати очи, уста и нос неопраним рукама,
- Не размењивати храну и не користити исте чаше и флашице за воду,
- Употребљене папирне марамице и убрусе редовно одлагати у корпе за отпатке,
- Коришћење гелова за суво прање руку када није могуће опрати руке сапуном,
- Одложити прославе и дружења,
- Редовно одржавање личне хигијене.

Ако сте данас посетили учионицу одељења 2-1 сигурно је замирисало свеже и здраво поврће. Наиме, ученици су уз идејну помоћ своје учитељице Тање Бојовић, уживали сецкајући и креирајући од намирница здрав и креативан оброк. Час разредног старешине искоришћен је као мала припрема за Дан здраве хране који нам следи у оквиру Дечје недеље. Ученици су  са задовољством  сецкали и правили мини оброке и са слашћу дегустирали исте.