V годишњи концерт музичке школе „Акорд“

МУЗИЧКА ШКОЛА „АКОРД“
позива Вас на
V ГОДИШЊИ КОНЦЕРТ

Датум и време: Среда, 31. мај 2017. године у 19 часова

Место одржавања: Свечана сала ОШ „Алекса Шантић“

Са поносом Вас позивамо на V Годишњи концерт ученика музичке школе „Акорд“. Представиће Вам се ученици од I до VI разреда за клавиром, гитаром и хармоником.

Пету годину за редом музиком се едукују деца из ОШ „Алекса Шантић“ и ОШ „Милоје Васић“.Задовољство музицирања, дружење и позитивна атмосфера саставни су део њиховог одрастања. Стога Вас позивамо да дођете на концерт и са нама поделите ту радост и задовољство.

О музичкој школи „Акорд“

Музичка школа АКОРД оснивана је ради деловања у области музичке уметности, односно ради стварање услова за бављење класичном, етно и популарном музиком. Наши први кораци почињу октобра 2012. године у основним школама „Алекса Шантић“  и „Милоје Васић“ у Калуђерици. У музичкој школи „АКОРД“ раде најквалификованији млади људи који својом енергијом и позитивним ставом стварају једну нову – веселу и радну – атмосферу. Својим ентузијазмом и преданошћу раду, стварању и репродуковању музике помажу деци и младима да на непосредан начин усвоје и примене стечено знање.

Пријемни испит и упис нових чланова одржаће се почетком школске године, током септембра месеца. За све додатне информације о провери музичких способности, као и о нашем раду, можете се информисати путем веб сајта www.akord-music.org.rs