УПИС И ЗАКАЗИВАЊЕ ТЕСТИРАЊА БУДУЋИХ ПРВАКА

ПОШТОВАНИ РОДИТЕЉИ,

ЗАХВАЉУЈЕМО ВАМ СЕ ШТО СТЕ ИСКАЗАЛИ ИНТЕРЕСОВАЊЕ ЗА УПИС ДЕТЕТА У ОШ “МИЛОЈЕ ВАСИЋ“. ЗБОГ СИТУАЦИЈЕ СА КОРОНАВИРУСОМ И ПОТРЕБЕ ПОШТОВАЊА МЕРА ЗАШТИТЕ, ОВЕ ГОДИНЕ ЋЕ СЕ УПИС ЂАКА У ПРВИ РАЗРЕД СПРОВОДИТИ САМО У ЗАКАЗАНОМ ТЕРМИНУ.

ЗАКАЗИВАЊЕ ТЕРМИНА ОДВИЈАЋЕ СЕ НА ДВА НАЧИНА:

1. РОДИТЕЉИ КОЈИ СУ САМИ ИСКАЗАЛИ ИНТЕРЕСОВАЊЕ ЗА УПИС У ШКОЛУ ПРЕКО ПОРТАЛА eУправе, ЗАКАЗИВАЋЕ ТЕРМИН САМОСТАЛНО ЕЛЕКТРОНСКИМ ПУТЕМ, ТАКОЂЕ ПРЕКО ПОРТАЛА euprava.gov.rs
ОД 28. МАЈА НА ПОРТАЛУ ЕУПРАВА БИЋЕ ОМОГУЋЕНА УСЛУГА ЕЛЕКТРОНСКОГ ЗАКАЗИВАЊА ТЕРМИНА ЗА УПИС И ТЕСТИРАЊЕ ДЕТЕТА У ОШ.
УСЛУГА ЋЕ БИТИ ДОСТУПНА ОД 28.МАЈА ДО 10. ЈУЛА 2020. ГОДИНЕ, ЗА ТЕРМИНЕ УПИСА ОД 1.ЈУНА ДО 20.ЈУЛА.

2. РОДИТЕЉИ КОЈИ СУ ТЕЛЕФОНОМ ИСКАЗАЛИ ИНТЕРЕСОВАЊЕ ЗА УПИС УЧЕНИКА У ОШ БИЋЕ ПОЗВАНИ ОД СТРАНЕ ЗАПОСЛЕНИХ У ШКОЛИ КАКО БИ ДОГОВОРИЛИ ТЕРМИН ТЕСТИРАЊА И УПИСА ДЕТЕТА У ШКОЛУ.

НАПОМЕНЕ ЗА СВЕ РОДИТЕЉЕ БУДУЋИХ ПРВАКА

ВАЖНА НАПОМЕНА 1!

ОБАВЉЕН ЛЕКАРСКИ ПРЕГЛЕД ЈЕ ПРЕДУСЛОВ ЗА УПИС ДЕТЕТА У ШКОЛУ. СТОГА ВАС МОЛИМО ДА ПРИСТУПИТЕ УСЛУЗИ ЗАКАЗИВАЊА ТЕРМИНА ЗА УПИС И ТЕСТИРАЊЕ САМО АКО СТЕ ВЕЋ ОБАВИЛИ ЛЕКАРСКИ ПРЕГЛЕД ДЕТЕТА ИЛИ СТЕ СИГУРНИ ДА ЋЕТЕ ОБАВИТИ ПРЕГЛЕД ДО ТЕРМИНА КОЈИ СТЕ ИЗАБРАЛИ ЗА УПИС.
УКОЛИКО НИСТЕ ОБАВИЛИ ЛЕКАРСКИ ПРЕГЛЕД И ДОЂЕТЕ У ШКОЛУ У ТЕРМИНУ КОЈИ СТЕ ЗАКАЗАЛИ, НЕ МОЖЕТЕ УПИСАТИ ДЕТЕ И НЕЋЕ БИТИ ТЕСТИРАНО ТОГ ДАНА!!!

ВАЖНА НАПОМЕНА 2!

ОВЕ ГОДИНЕ НИЈЕ ПОТРЕБНО ДА ПОНЕСЕТЕ НИЈЕДАН ДОКУМЕНТ ПРИЛИКОМ УПИСА ЈЕР ЋЕ СВИ ПОДАЦИ БИТИ ПРИБАВЉЕНИ ПО СЛУЖБЕНОЈ ДУЖНОСТИ ЕЛЕКТРОНСКИМ ПУТЕМ. ИЗУЗЕТАК ЈЕ САМО ЛЕКАРСКО УВЕРЕЊЕ КОЈЕ ЈЕ ДЕТЕ ДОБИЛО ПРЕ 16.МАРТА 2020. ГОДИНЕ, ТЈ. ПОНЕСИТЕ ЛЕКАРСКО УВЕРЕЊЕ АКО СТЕ ДЕТЕ ВОДИЛИ НА ПРЕГЛЕД ПРЕ ОБЈАВЉИВАЊА ВАНРЕДНОГ СТАЊА ИЛИ КОД ПРИВАТНОГ ЛЕКАРА.

На сајту школе www.osmilojevasic.edu.rs и фејсбук страници школе можете пратити сва обавештења у вези са уписом првака.

ДИРЕКТОР ШКОЛЕ

презими документ