Школа по мери детета

 

Архиве
Превентивне активности за спречавање ширења инфекције
- Редовно прање руку, након употребе тоалета, пре и после одмора, пре и након узимања хране..
- Не додиривати очи, уста и нос неопраним рукама,
- Не размењивати храну и не користити исте чаше и флашице за воду,
- Употребљене папирне марамице и убрусе редовно одлагати у корпе за отпатке,
- Коришћење гелова за суво прање руку када није могуће опрати руке сапуном,
- Одложити прославе и дружења,
- Редовно одржавање личне хигијене.
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ БУДУЋИХ ПРВАКА

Упис деце у први разред основне школе, који традиционално почиње 1. априла, ове године ће, због актуелне ситуације и ванредног стања, почети касније и одвијаће се по новој процедури у складу са дописом Министарства просвете, науке и технолошког развоја број: 610-00-00297/2020-07 од 30.03.2020. године.

У складу са наведеним, обавештавамо вас:

- У први разред основне школе, за школску 2020/2021. годину биће уписана деца рођена од 1.3.2013. године до 28.2.2014. године.

- Уместо уписа, родитељима и другим законски заступницима ће од 1. априла 2020. године бити омогућено да електронским путем искажу интересовање за упис детета у одређену основну школу преко Портала еУправа, на сајту euprava.gov.rs (Исказивање интересовања за упис у основну школу)

- Родитељима који су преко ове услуге исказали интересовање за упис деце у први разред у ОШ „Милоје Васић“, биће по дефинисању уписа од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја, електронском поштом послата нотификација о датуму уписа у школу.

- На Порталу еУправа по дефинисању датума уписа у основну школу, родитељима/другим законским заступницима биће доступна услуга еЗаказивање термина за упис и тестирање.

Напомена: Родитељи и други законски заступници који нису у могућности да електронским путем искажу интересовање за упис детета преко портала еУправа, имаће могућност да то учине телефонским путем

уторком и петком на бројеве телефона062/8038-108   и   062/8038-114

у временском периоду од 10,00 часова до 12,00 часова.

 директор школе, Небојша Трифић с.р.

У петак 23. новембра 2012.  у холу школе одржан је први хуманитарни концерт у оквиру акције КОРАЦИМА ДО АНЂЕЛИНОГ СНА.

КУД „Болеч“ је организовало концерт са великим бројем учесника и ансамблима свих узраста. Сва прикупљена средства намењена су искључиво као подршка Анђелиној породици да се омогући лекарска интервенција и  Анђелино лечење по етапама.

Са великим задовољством истичемо изузетно добар одзив наших суграђана и родитеља где смо прикупили  значајан износ у висини од 360.000, 00 динара и донацију СО гроцка у висини од  100.000, 00 динара.

У неколико дана огласили су се  поједини родитељи са жељом да својом новчаном подршком искрено и од срца помогну малој Ађели, као и поједине фирме.

Свима дугујемо неизмерну захвалност и очекујемо да нас у следећим КОРАЦИМА ДО АНЂЕЛИНОГ СНА  подржите као и до сада.

(Фотографије: Фото КНЕЗ, Калуђерица, 011/341-02-04)

Print Friendly, PDF & Email