Школа по мери детета

 

Архиве
Превентивне активности за спречавање ширења инфекције
- Редовно прање руку, након употребе тоалета, пре и после одмора, пре и након узимања хране..
- Не додиривати очи, уста и нос неопраним рукама,
- Не размењивати храну и не користити исте чаше и флашице за воду,
- Употребљене папирне марамице и убрусе редовно одлагати у корпе за отпатке,
- Коришћење гелова за суво прање руку када није могуће опрати руке сапуном,
- Одложити прославе и дружења,
- Редовно одржавање личне хигијене.

Компанија FORMA IDEALE  традиционално, током септембра, организовала је  велики дечији ликовни конкурс под слоганом „Нацртај, обоји и освоји!“, а право учешћа имали су  прваци и предшколци из читаве Србије. Више десетина хиљада малишана учествовало је  на четвртом по реду ликовном конкурсу, који је због масовног учешћа деце добио карактер манифестације од националног значаја.

Најталентованији малишани, чији цртежи са тематиком „Моја идеална соба“ буду проглашени најбољима, освојиће бројне вредне награде: дечије собе, компјутер столове, релакс вреће и свеске. Пристигли радови у техници по избору биће оцењивани током октобра, а проглашење најбољих и додела награда биће организована 14. новембра на Сајму намештаја у Београду. Због великог интересовања школа и предшколских установа за учешће на конкурсу, достава материјала за цртање продужена је до половине септембра.

Међу многим малишанима који су се пријавили за ово такмичење је  и  107 најмлађих  ученика ОШ“Милоје Васић“. На овај начин ђаци су покушали да путем својим најкреативнијих цртежа у оквиру ДЕЧЈЕ НЕДЕЉЕ обезбеде себи боље услове за учење и рад.  Захваљујемо компанији FORMA IDEALE на послатом материјалу.