Школа по мери детета

 

Архиве
Превентивне активности за спречавање ширења инфекције
- Редовно прање руку, након употребе тоалета, пре и после одмора, пре и након узимања хране..
- Не додиривати очи, уста и нос неопраним рукама,
- Не размењивати храну и не користити исте чаше и флашице за воду,
- Употребљене папирне марамице и убрусе редовно одлагати у корпе за отпатке,
- Коришћење гелова за суво прање руку када није могуће опрати руке сапуном,
- Одложити прославе и дружења,
- Редовно одржавање личне хигијене.

У холу ОШ „Милоје Васић“ је у 05.06.2013.г. организована већ традиционална приредба посвећена додели диплома и признања ученицима који су постигли запажене резултате на такмичењима у школској 2012/2013.г.
Промовисана је трећа генерација малих матураната наше школе, ученик генерације, Богдан Момчиловић 8-1, и носиоци Вукових диплома: Антић Јован 8-1, Ђорђевић  Татјана 8-1, Лазаревић Марија 8-1, Марковић Анђела 8-1, Момчиловић Богдан 8-1, Александра Петровић 8-2, Петар Ристић 8-2 и Александар Василев 8-3.

Приредбу су организовали и осмислили наставници српског језика и књижевности  Јулка Симовић, Јасмина Даничић, Мирослав Бундало и наставник музичке културе Огњен Марковић.

Захваљујемо се свим ученицима, родитељима и запосленима школе који су помогли и присуствовали овом за многе незаборавном догађају. Хвала за осмехе, добро расположење, али и по неку сузу.

Свим ученицима желимо пуно среће радости и успеха у даљем животу и раду, а ученицима осмог разреда да успешно положе завршни испит и упишу се у жељену средњу школу.