Школа по мери детета

 

Архиве

Ученици ОШ „Милоје Васић“ из Калуђерице су од 26. новембра на рекреативној настави на Копаонику у организацији туристичке агенције „Маг“.

Деца одељења II-1, II -3 и III-3 са својим учитељима  Зорицом, Виолетом и Бојаном уживају у лепотама Копаоника. Шетње на чистом ваздуху и игре на вештачком снегу их увесељавају, а ова лепа планина као да их је загрлила и игра се њиховим шареним капицама и руменим образима.

Смештени су у хотелу „Сребрна лисица“ у изванредним условима. Собе су прелепе и чисте, као и трпезарија, клуб, дискотека и учионица, а о деци брине веома љубазно особље хотела, посебно докторка Анђелина и рекреаторка Ана.

Ученици и њихови учитељи поздрављају родитеље и колектив Школе.

На овој страници су изабране фотографије, ако желите да погледате остатак фотографија кликните овде, или у навигатору потражите фото албум.

 

 

Хотел „Сребрна лисица“

Бивши хотел ИНВЕСТБАНКА, данас „СРЕБРНА ЛИСИЦА“ , смештен је између стаза Мало језеро (ноћна стаза) и Сунчана долина, на 1752 м надморске висине, с погледом на бујну шуму смрче. Пред сам улаз у центар, идући од Јошаницке Бање и Рашке, одваја се асфалтни пут и води до паркинга и самог објекта „Сребрна лисица“. На самом улазу је пространи хол са рецепцијом, ресторан и скијашница. Ту је и интернет кафе и продавница. „Сребрна лисица“ поседује 130 лежаја распоредених у 31 комфоран апартман (26 четворокреветних и 5 петокреветних ) и једну двокреветну собу. Сваки апартман поседује купатило, удобан дневни боравак који омогућава опуштање уз стране и домаће ТВ канале и телефон. У склопу сваког апартмана налази се комплетно опремљена кухиња са трпезаријским столом и мини баром.

ap1

 

Print Friendly, PDF & Email