Школа по мери детета

 

Архиве
Превентивне активности за спречавање ширења инфекције
- Редовно прање руку, након употребе тоалета, пре и после одмора, пре и након узимања хране..
- Не додиривати очи, уста и нос неопраним рукама,
- Не размењивати храну и не користити исте чаше и флашице за воду,
- Употребљене папирне марамице и убрусе редовно одлагати у корпе за отпатке,
- Коришћење гелова за суво прање руку када није могуће опрати руке сапуном,
- Одложити прославе и дружења,
- Редовно одржавање личне хигијене.
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ БУДУЋИХ ПРВАКА

Упис деце у први разред основне школе, који традиционално почиње 1. априла, ове године ће, због актуелне ситуације и ванредног стања, почети касније и одвијаће се по новој процедури у складу са дописом Министарства просвете, науке и технолошког развоја број: 610-00-00297/2020-07 од 30.03.2020. године.

У складу са наведеним, обавештавамо вас:

- У први разред основне школе, за школску 2020/2021. годину биће уписана деца рођена од 1.3.2013. године до 28.2.2014. године.

- Уместо уписа, родитељима и другим законски заступницима ће од 1. априла 2020. године бити омогућено да електронским путем искажу интересовање за упис детета у одређену основну школу преко Портала еУправа, на сајту euprava.gov.rs (Исказивање интересовања за упис у основну школу)

- Родитељима који су преко ове услуге исказали интересовање за упис деце у први разред у ОШ „Милоје Васић“, биће по дефинисању уписа од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја, електронском поштом послата нотификација о датуму уписа у школу.

- На Порталу еУправа по дефинисању датума уписа у основну школу, родитељима/другим законским заступницима биће доступна услуга еЗаказивање термина за упис и тестирање.

Напомена: Родитељи и други законски заступници који нису у могућности да електронским путем искажу интересовање за упис детета преко портала еУправа, имаће могућност да то учине телефонским путем

уторком и петком на бројеве телефона062/8038-108   и   062/8038-114

у временском периоду од 10,00 часова до 12,00 часова.

 директор школе, Небојша Трифић с.р.

Ученици ОШ „Милоје Васић“ из Калуђерице су од 26. новембра на рекреативној настави на Копаонику у организацији туристичке агенције „Маг“.

Деца одељења II-1, II -3 и III-3 са својим учитељима  Зорицом, Виолетом и Бојаном уживају у лепотама Копаоника. Шетње на чистом ваздуху и игре на вештачком снегу их увесељавају, а ова лепа планина као да их је загрлила и игра се њиховим шареним капицама и руменим образима.

Смештени су у хотелу „Сребрна лисица“ у изванредним условима. Собе су прелепе и чисте, као и трпезарија, клуб, дискотека и учионица, а о деци брине веома љубазно особље хотела, посебно докторка Анђелина и рекреаторка Ана.

Ученици и њихови учитељи поздрављају родитеље и колектив Школе.

На овој страници су изабране фотографије, ако желите да погледате остатак фотографија кликните овде, или у навигатору потражите фото албум.

 

 

Хотел „Сребрна лисица“

Бивши хотел ИНВЕСТБАНКА, данас „СРЕБРНА ЛИСИЦА“ , смештен је између стаза Мало језеро (ноћна стаза) и Сунчана долина, на 1752 м надморске висине, с погледом на бујну шуму смрче. Пред сам улаз у центар, идући од Јошаницке Бање и Рашке, одваја се асфалтни пут и води до паркинга и самог објекта „Сребрна лисица“. На самом улазу је пространи хол са рецепцијом, ресторан и скијашница. Ту је и интернет кафе и продавница. „Сребрна лисица“ поседује 130 лежаја распоредених у 31 комфоран апартман (26 четворокреветних и 5 петокреветних ) и једну двокреветну собу. Сваки апартман поседује купатило, удобан дневни боравак који омогућава опуштање уз стране и домаће ТВ канале и телефон. У склопу сваког апартмана налази се комплетно опремљена кухиња са трпезаријским столом и мини баром.

ap1

 

Print Friendly, PDF & Email