Изложба дечјих ликовних радова „Креирај разгледницу – Гроцка крај Дунава“

Виктор Рајковић 4/4

Изложба дечјих ликовних радова „Креирај разгледницу – Гроцка крај Дунава“ отворена је пред многобројном публиком у Ранчићевој кући, галерији Центра за културу Гроцка. Групна изложба се реализује по конкурсном позиву Центра за културу Гроцка – и излаже одабране ликовне радове деце и младих широм ове београдске општине. Додељене су и бројне награде за најуспешније радове према одлуци стручног жирија, који је радио у саставу: Мика Ловре Миловић и Милена Виторовић, дипл. сликарке, Предраг Милошевић, дипл. примењени графичар.

Ученици одељења 4/4 ОШ „Милоје Васић“ учествовали су на Конкурсу, промовишући знамења средине у којој се налази школа. Међу похваљеним радовима налазе се радови ученика Виктора Рајковића и Михајла Шауле. Међу изложеним радовима налазе се радови ученика: Марија Томовић, Лазар Дробњак, Мила Жижић, Андреа Дујковић, Даница Јовановић и Теодора Миленковић.

Изложба је доступна посетиоцима у Ранчићевој кући све до 24. априла. Концепт посвећен вредностима локалног окружења представља и сегмент традиционалне манифестације „Дани Београда“, која се одржава у периоду од 16. до 19. априла. 

О изложби  у новинама Политика.