Школа по мери детета

 

Архиве

У среду, 8. јуна 2016. године, као што је и најављено, одржана је свечаност поводом проглашења најуспешнијих ученика Школе, Ђака генерације  и доделу награда и диплома „Вук Караџић”.

Свечаност је започела обраћањем директора.  Уследила је представа под називом „Од колевке па до гроба, најлепше је ђачко доба” у изведби ученика 5-4 и 6-3 под надзором учитељица Виолете Митровић и Милене Алексић. Програм су водиле ученице седмог разреда: Сара Гојковић, Анђела Вујанић, Николина Лазић и Луција Илић. Прозвани су сви ученици који су на најбољи могући начин представљали Школу на општинском, градском и републичком нивоу. Нарочито су истакнути добитници Вукове дипломе: СТЕФАН ШЕГРТ 8-1, УРОШ ЈОВАНОВИЋ 8-1 ‚ЂОРЂЕ ЂУРАН 8-2, ХРИСТИНА СТОЈКОВИЋ 8-2, ТЕОДОРА  КОШПЕНДА 8-3, МИЛИЦА РОМАНОВИЋ 8-3 и  МИЛАН СЕДЛАР 8-3.

У конкуренцији за Ђака генерације, међу добитницима Вукове дипломе, на основу свеукупног залагања из различитих предмета, и успеха на такмичењима од 5. до 8. разреда, најбоља је била НИКОЛИНА МИТОВ, ученица одељења 8-1.

Свечано проглашење завршено је музичким програмом за који је био задужен школски хор и проф. Огњен Марковић.

Честитамо НИКОЛИНИ и свим награђеним ученицима!

Списак награђених ученика можете преузети на 
SPISAK NAGRADJENIH UCENIKA SKOLSKE 2015-16 OS MILOJE VASIC

 

Још фотографија можете погледати на адреси:

https://www.facebook.com/os.miloje.vasic/

 

 

Print Friendly, PDF & Email