СРЦ “Пионирски град“ за време зимског распуста реализовао је  Дечји зимски камп “Мултирекреаспорт +“ који је био намењен деци београдских основних школа, са циљем да се деци понуди организовано и усмерено активно упражњавање њиховог слободног времена. 
Ради се о узрасту деце / од првог до четвртог разреда/  који је изузетно хиперактиван а још увек недовољно самосталан за индивидуалне, без пратње одраслих, одласке на неке активности у спортским центрима које се деци нуде. Због тога долази до неопходне потребе за програмима које је и СРЦ “Пионирски град“ у форми Дневног кампа реализовао баш за овај узраст. На Камп су  ученици долазили  организовано, на добро припремљене и садржајно избалансиране радионице са првенственим циљем да се добро забаве, друже, социјализују и готово, за децу, неприметно упију нова знања и савладају одређене вештине. Обезбеђено је и пригодно освежење. Све активности су за ученике биле  бесплатне.

Смене су трајале  по три дана, и у свакој смени је било четири до пет група са око 20 ученика. 
По дневном распореду који је припремљен за сваку групу, деца знају када имају коју од радионица.
Свака активност има свој простор и програм се несметано реализује независио од временских услова. Понуђене активности биле су:

  • забавно – рекреативна радионица
  •  корективна гимнастика
  • полигонијада
  • борилачки спорт
  • фитнес и теретана и
  • слободне активности /zipp line, друштвене игре, пикадо, билијар…/

Ученици одељења 1/4 и учитељица Милена Алексић провели су овом приликом  три веома осмишљења и активна дана. Захваљујући великом труду ученика награђени су и дипломама за: 1. место у фитнес радионици, 2. место у забавно – рекреативној радионици, 3. место у полигонијади, 3. место у корективној гимнастици и и похвалом за најактивнију школу у борилачким вештинама.

Захваљујемо се професионалном тиму СРЦ „Пионирски град„ на дивном дружењу. 

Више фотографија на страници:

https://www.facebook.com/pg/osmilojevasic/photos/?tab=album&album_id=2761595163932587