Школа по мери детета

 

Архиве

 У четвртак, 07.06.2018.год. ,  је одржана јубиларна 30. Дечја олимпијада под слоганом „Филмски свет је наш, ако срце даш“. На Олимпијади је учествовало 25 школа, а представили су се ученици из свих београдских школа за децу са сметњама у развоју, као и ученици редовних и интернационалних школа са територије општине Савски венац и редовних школа са територије града Београда, из Новог Сада, Зрењанина и Kраљева. Наша школа као тему имала је филм „Ивкова слава“, а ученике су предводили директор Небојша Трифић, логопед Весна Драгутиновић и учитељица Виолета Митровић.

Програм је отворила директорка школе Наташа Селић Станковић, а у име Општине Савски венац добру забаву и дружење деци је пожелео члан општинског већа  задужен за спорт  Урош Трипковић као и начелник друштвених делатности Предраг Кузмановић.

Након дефилеа у коме су се представиле школе и њихови ђаци у костимима са мотивима домаћих и страних филмова и серија, у музичком делу програма наступио је музичар Жељко Јоксимовић.

Манифестацији су присуствовали чланови већа Општине Савски венац Милош Видовић и Владимир Новаковић, градска секретарка за културу Ивона Јевтић, заменик градског секретара за образовање и дечју заштиту Игор Раичевић, као и представници Градског секретаријата омладине и спорта и ССОСИБ-а.

Читава манифестација је медијски пропраћена.

Print Friendly, PDF & Email